Menu

Supë me vezë të vluara

  • Detaje
  • Komento

Përbëresit

  • Vezë të freskëta,
  • Supë mishi e kthjellët ose me fidhe,
  • Disa pika uthull.

Udhëzime

  1. Thyhet veza dhe vendoset në lugë.
  2. Me kujdes, derdhet në supë të valë.
  3. Njëlloj veprohet me të gjitha vezët.
  4. Vlohen vezët 3 minuta, pastaj shërbehet supa e nxehtë me nga një vezë të vluar për person.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *