Menu

Punç molle

  • Detaje
  • Komento

Udhëzime

  1. Për çdo gotë nxehet 1/8 e lëngut të mollës.
  2. Hidhet në majë të gishtërinjve kanellë dhe një rriskë limoni.
  3. Shtohen 2 gota likeri rum dhe një rriskë molle.
  4. Lëngu derdhet në gotë të nxehur dhe zbukurohet me lëvore molle të prerë në mënyrë spiraleje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *