Menu

Punç me verë të zezë

  • Detaje
  • Komento

Përbëresit

  • 2.5 dcl verë të zezë,
  • 2.5 dcl verë të bardhë,
  • 1 dcl xhin,
  • 80 gr sheqer,
  • 5 dcl shampanjë.

Udhëzime

  1. Vera e zezë, e bardhë, xhini dhe sheqeri vihen në zjarr të nxehen mirë, por jo edhe të vlohen.
  2. Në punç të nxehtë, shtohet shampanjë dhe menjëherë shërbehet në gota për verë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *