Menu

Punç ananasi

  • Detaje
  • Komento

Udhëzime

  1. Për çdo gotë nxehet nga 1/8 e lëngut të ananasit dhe verë e bardhë,
  2. 1 rriskë ananasi e tundur në mikser,
  3. lëngu i ¼ së limonit dhe një copë glikanxo (anis).
  4. Kësaj mase i shtohen 2 gota likeri rum.
  5. Servohet në gotë të nxehtë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *