Menu

Oktapod i skuqur

  • Detaje
  • Komento

Përbëresit

  • 1 oktapod,
  • 1 limon,
  • Vaj ulliri,
  • Kripë.

Udhëzime

  1. Oktapodi pastrohet, zihet në ujë me kripë dhe limon të prerë përgjysëm.
  2. Nga çasti i vlimit, zihet 30 min.
  3. Ftohet, largohet lëkura duke e gërryer me thikë.
  4. Priten këmbët dhe së bashku me trupin hidhen në vaj ulliri të nxehtë dhe sa të përcëllohen nga të gjitha anët, kriposen sipas dëshirës, largohen nga yndyra për t’u servuar në çast me rizhoto.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *