Menu

Mish i bardhë pule i mbushur me djath

 • Detaje
 • Komento

Përbëresit

 • Mish I bardhë pule ose bibe,
 • 50 gr.djath,
 • 50 gr.margarinë,
 • Galetë,
 • Kripë,
 • Piper,
 • Mustardë,
 • 2 vezë.

Udhëzime

 1. Mishi I bardhë pastrohet nga lëkura dhe pritet në bërxolla të holla dhe sa më të mëdha.
 2. Djathi I kaluar në rende përzihet me margarin të zbutur,e pastaj vehet nga një lugë në çdo bërxollë.
 3. Bërxolat mbështillen në role dhe përforcohen me kruajse dhëmbësh,përmillen,pastaj kalohen në vezë të tundura,në galetë dhe hidhen në yndyrë të nxehtë gjersa të skuqen nga të gjitha anët.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *