Menu

Libri

cekaUeb faqja oficiale e cekës është ndertuar me qëllim të promovimit të recetave të cekës në menyrën elektronike, por njëkohësisht edhe librit të sajë “1000 RECETA PËR ÇDO FAMILJE“.

Libri “1000 RECETA PËR ÇDO FAMILJE” i autorës Fikrie Gagica-Ukelli, është botuar nga Interpress R.Company në Prishtinë v.2007.

Pas 7 viteve nga botimi i dytë libri gëzon edhe sot një popullaritet të pa krahasueshëm për shkak të origjinalitetit të recetave që përmban. Ky libër sot ndodhet në shtepitë e gati çdo familje dhe është doracak për shumë kuzhinier/e.

Për të porositur edhe ju këtë libër ju lutemi na kontaktoni në email: ceka@shpejt.me

[popup url=”http://cubecolour.co.uk/wp” height=”300″ width=”300″ scrollbars=”0″]Link Text[/popup]

1 Comment

  1. Fatime Avdyli says:

    Miredita

    Kisha pas deshir me e porosit libren e 1000 receta per qdo familje. Jetoj ne zvicer a ka mundesi me e porisit? Edhe sa kushton
    Tung Fatime Avdyli

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *