Menu

Kontakt

Na kontaktoni në:

“Shpejt” SH.P.K
ceka@shpejt.me
Rexhep Mala 28A
Prishtinë | Kosovë

2 Comments

 1. dijar says:

  A i dergoni librat jasht Kosoves

  • Edmir Djepaxhija says:

   Pershendetje nga Shkodra

   Jam Miri nje librare, do te doja te dija per librin 1000 receta
   a eshte gjendje dhe si e shitni.
   Faleminderit
   Gjithe te mirat nga Shkodra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *