Menu

Koktej Martini

 • Detaje
 • Komento

Përbëresit

 • 1 dcl xhin,
 • 0,5 dcl vermut,
 • 1 kokërr ulliri i gjelbërt,
 • 3 pikë limon,
 • 3 katrorka akull.

Udhëzime

 1. Në enë të posaçme për përgaditje të koktelit,hidhet vermut,xhin dhe akull.
 2. Pasi përzihet 8 herë në drejtim të akrepave të orës,derdhet pa akull në gotë me martini.
 3. Shtohen 3 pikë limon dhe një ulli në shkop.
 4. Koktel martini konsiderohet si mbret i koktejeve, prandaj duhet përmbajtur rregullave-jo të tundet, por të përzihet 8 herë në drejtim të akrepave të orës dhe të shërbehet patjetër me ullir brenda pijes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Koktej Martini

 • Detaje
 • Komento

Përbëresit

 • 1 dcl xhin,
 • 0,5 dcl vermut,
 • 1 kokërr ulliri i gjelbërt,
 • 3 pikë limon,
 • 3 katrorka akull.

Udhëzime

 1. Në enë të posaçme për përgaditje të koktelit,hidhet vermut,xhin dhe akull.
 2. Pasi përzihet 8 herë në drejtim të akrepave të orës,derdhet pa akull në gotë me martini.
 3. Shtohen 3 pikë limon dhe një ulli në shkop.
 4. Koktel martini konsiderohet si mbret i koktejeve, prandaj duhet përmbajtur rregullave-jo të tundet, por të përzihet 8 herë në drejtim të akrepave të orës dhe të shërbehet patjetër me ullir brenda pijes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *