Menu

Karpaço

  • Detaje
  • Komento

Përbëresit

  • Mish viçi tul,
  • Vaj ulliri,
  • Kripë,
  • Piper,
  • Erëza sipas shijes.

Udhëzime

  1. Mishi pa dhjam dhe zhapa,pritet shumë hollë.
  2. Vendoset në enë dhe marinohet me vaj ulliri,kripë,piper dhe erëza sipas shijes.
  3. Pas disa orë marinimi,karpaço shërbehet me pije të forta ose birrë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *