Menu

Gjizë me specall

 • Detaje
 • Komento

Përbëresit

 • 1/2 kg gjizë,
 • 1/2 kg djath,
 • 3 lugë ajkë,
 • 1/2 gotë qumësht,
 • Specall djegës,
 • Speca ose feferona.

Udhëzime

 1. Troshitet djathi dhe përzihet me gjizë.
 2. Shtohen ajka e përzier me qumësht,specalli dhe speca të prerë imët.
 3. Të gjitha përzihen mirë dhe shërbehen me bukë bezi të nxehta ose pogaçe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *