Menu

Sallatat Archives - Recetat e Cekës

02-sallatë verore-2102-sallatë verore-2102-sallatë verore-21

Sallatë e shijshme verore

Përbëresit Udhëzime

View Full  
Sallate FshatiSallate FshatiSallate Fshati

Sallatë fshati

Përbëresit Udhëzime

View Full  
02-sallatë me rrënjë perimesh -2402-sallatë me rrënjë perimesh -2402-sallatë me rrënjë perimesh -24

Sallatë me rrënjë perimesh

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SALLATË ME KARKALECA NË ENË AKULLISALLATË ME KARKALECA NË ENË AKULLISALLATË ME KARKALECA NË ENË AKULLI
SALLATË RUSESALLATË RUSESALLATË RUSE

Sallatë ruse

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SALLATË ME PURRINJËSALLATË ME PURRINJËSALLATË ME PURRINJË

Sallatë me purrinjë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PARAGJELLË ORIZI ME PERIME-ORAPARAGJELLË ORIZI ME PERIME-ORAPARAGJELLË ORIZI ME PERIME-ORA

Paragjellë orizi me perime – Ora

Përbëresit Udhëzime Kjo paragjellë, që mund ta zëvendësojë darkën,zbukurohet sipas shijes së amvises.Paragjella mund të përgatitet edhe në mungesë të ndonjërit nga artikujt e përmendur.Është atraktive sidomos nëse servohet kur edhe është ora e caktuar …

View Full  
SALLATË ME MISËRSALLATË ME MISËRSALLATË ME MISËR

Sallatë me misër

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SALLATË ME DOMATE DHE TRANGUJSALLATË ME DOMATE DHE TRANGUJSALLATË ME DOMATE DHE TRANGUJ

Sallatë me domate dhe tranguj

Përbëresit Udhëzime Ose: perimet priten në rrathë,palosen në pjatë për sallatë dhe u hidhet kripë,uthullë dhe vaj ulliri.

View Full  
SALLATË ME AROMË GREJPFRUTISALLATË ME AROMË GREJPFRUTISALLATË ME AROMË GREJPFRUTI

Sallatë me aromë grejpfruti

Përbëresit Udhëzime

View Full