Menu

Peshqit Archives - Recetat e Cekës

OktapodOktapodOktapod

Oktapod i skuqur

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PESHK NË FURRËPESHK NË FURRËPESHK NË FURRË

Troftë e pjekur në furrë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
KAPAMA PESHKUKAPAMA PESHKUKAPAMA PESHKU

Kapama peshku

Përbëresit Udhëzime

View Full  
TROFTË E FËRGUARTROFTË E FËRGUARTROFTË E FËRGUAR

Troftë e fërguar

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SALMON ME SALCË DOMATESHSALMON ME SALCË DOMATESHSALMON ME SALCË DOMATESH

Salmon me salcë domatesh

Përbëresit Udhëzime

View Full  
07-trofta të marinuara 50)-2007-trofta të marinuara 50)-2007-trofta të marinuara 50)-20

Trofta të Marinuara

Përbërësit: 6 trofta nga 300-400 gr. Piper Specall Vaj Verë e zezë Hudhër Majdanoz Limon Check All / Uncheck All Udhëzimi: Troftat pastrohen, lahen dhe teren me letër kuzhine. Kriposen nga të gjitha anët. Në …

View Full