Menu

Mishërat e Bagëtive Archives - Recetat e Cekës

Biftek me lakerBiftek me lakerBiftek me laker

Biftek me lakër me fleta

Përbëresit Udhëzime

View Full  
ROLADË ME GJOKS VIÇIROLADË ME GJOKS VIÇIROLADË ME GJOKS VIÇI

Roladë me gjoks viçi

Përbëresit Yçi Udhëzime

View Full  
ROLE MISHI E MBUSHURROLE MISHI E MBUSHURROLE MISHI E MBUSHUR

Role mishi e mbushur

Përbëresit Yçi Udhëzime

View Full  
MISH QENGJI NË MËNYRË TË FURRËTARITMISH QENGJI NË MËNYRË TË FURRËTARITMISH QENGJI NË MËNYRË TË FURRËTARIT
KOFSHË VIÇI E PJEKURKOFSHË VIÇI E PJEKURKOFSHË VIÇI E PJEKUR

Kofshë viçi e pjekur

Përbëresit Udhëzime

View Full  
ROLE MISHI ME MUSTARDË DHE TRANGUJ TURSHIROLE MISHI ME MUSTARDË DHE TRANGUJ TURSHIROLE MISHI ME MUSTARDË DHE TRANGUJ TURSHI
B_RXOLLA SENDUIÇB_RXOLLA SENDUIÇB_RXOLLA SENDUIÇ

Bërxolla sanduiç

Përbëresit Udhëzime

View Full  
FRIKADO VIÇI NË MËNYRË FRANÇEZEFRIKADO VIÇI NË MËNYRË FRANÇEZEFRIKADO VIÇI NË MËNYRË FRANÇEZE

Frikado viçi në mënyrë franceze

Përbëresit Udhëzime

View Full  
BËRXOLLA VIÇI ME MUSTARDËBËRXOLLA VIÇI ME MUSTARDËBËRXOLLA VIÇI ME MUSTARDË

Bërxolla viçi me mustardë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
BËRXOLLA VIÇI NË VERËBËRXOLLA VIÇI NË VERËBËRXOLLA VIÇI NË VERË

Bërxolla viçi në verë

Përbëresit Udhëzime

View Full