Menu

Këshilla Archives - Recetat e Cekës

0-2 TAVOLINA nje faqe-10-2 TAVOLINA nje faqe-10-2 TAVOLINA nje faqe-1

Tavolina

Si duhet shtruar tavolina? Një tavolinë e shtruar pastër dhe bukur,ngritë disponimin dhe nxitë oreksin. Për drekë të zakonshme ose festive, mbi tavolinë vendoset mbulesa e bardhë ose me ngjyrë e pastër dhe hekurosur mirë. …

View Full