Menu

Ëmbëlsirat Archives - Page 2 of 4 - Recetat e Cekës

Keks TorteKeks TorteKeks Torte

Keks Tortë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
MOLLË TË MBËSHTJELLA ME BRUMËMOLLË TË MBËSHTJELLA ME BRUMËMOLLË TË MBËSHTJELLA ME BRUMË

Mollë të mbështjella me brumë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
TAM_LORIZTAM_LORIZTAM_LORIZ

Tamëloriz

Përbëresit Udhëzime

View Full  
TORTË ME XHELATINË1TORTË ME XHELATINË1TORTË ME XHELATINË1

Tortë me xhelatinë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SHTRUDËLL ME AFION,MOLLË DHE ARRASHTRUDËLL ME AFION,MOLLË DHE ARRASHTRUDËLL ME AFION,MOLLË DHE ARRA

Strudel me afion, arra dhe mollë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SHTRUDËLL ME AFION DHE PORTOKALLSHTRUDËLL ME AFION DHE PORTOKALLSHTRUDËLL ME AFION DHE PORTOKALL

Strudel me afion dhe portokall

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SHTRUDËLL E RRUMBULLAKËTSHTRUDËLL E RRUMBULLAKËTSHTRUDËLL E RRUMBULLAKËT

Strudel i rrumbullakët

Përbëresit për brumin Përbërësit për mbushje Udhëzime

View Full  
SHTËPIZA E ËMBËL E BABADIMRITSHTËPIZA E ËMBËL E BABADIMRITSHTËPIZA E ËMBËL E BABADIMRIT

Shtëpiza e ëmbël e babadimrit

Përbëresit për brumin Përbërësit për borë Udhëzime

View Full  
SAVARIN ME RRUSH TË THARË5SAVARIN ME RRUSH TË THARË5SAVARIN ME RRUSH TË THARË5

Savarin me rrush të tharë

Përbëresit për brumin Përbërësit për shurupin Udhëzime

View Full  
ROLADË MOZAIKROLADË MOZAIKROLADË MOZAIK

Roladë mozaik

Përbëresit për patishpan Përbërësit për fill Udhëzime

View Full