Menu

Brumërat Archives - Page 2 of 4 - Recetat e Cekës

POGAÇË ME SUXHUKPOGAÇË ME SUXHUKPOGAÇË ME SUXHUK

Pogaçe me suxhuk

Përbëresit Udhëzime

View Full  
POGAÇE ME PETËPOGAÇE ME PETËPOGAÇE ME PETË

Pogaçe me petë

Përbëresit Udhëzime Variant Roleja mund të pritet në trashësi prej 2 centimetrash dhe pjesët e prera të radhiten në tepsi të lyer me yndyrë në formë të ngritur. Pasi të vijnë 30 minuta, pogaçëzat lyhen …

View Full  
POGAÇË E SHPEJTËPOGAÇË E SHPEJTËPOGAÇË E SHPEJTË

Pogaçe e shpejtë

Përbëresit Udhëzime

View Full  

Poça

Përbëresit Udhëzime Margarina e zbutur tundet me vezë. Shtohen kripë,kos,miell aq sa të gatuhet një brumë i butë. Gjersa të pushojë pak brumi,djathi shtypet dhe përzihet me majdanoz të grirë hollë. Brumi ndahet në kuleç …

View Full  
PIZZAPIZZAPIZZA

Përgatitja e pizzave

Për përgatitje të suksesshme të brumit për pizza,me rëndësi është mielli dhe maja e freskët.Brumi bazë për pizzë,është brumi i bukës.Brumi duhet të ngjeshet mirë,të qëndrojë në vend të vakët, i mbuluar gjersa të dyfishojë …

View Full  
PITE ME MISH E KËPURDHAPITE ME MISH E KËPURDHAPITE ME MISH E KËPURDHA

Pite me mish e kërpudha

Përbëresit për brumë Përbëresit për yç Udhëzime Përbëresit për variant Udhëzime për variant

View Full  
BUKË TË VOGLA MRUMEBUKË TË VOGLA MRUMEBUKË TË VOGLA MRUME

Pitalka-samuna

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PICË E SHPEJTËPICË E SHPEJTËPICË E SHPEJTË

Pizzë e shpejtë

Përbëresit Udhëzime

View Full  

Petulla

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PETË ME DJATHPETË ME DJATHPETË ME DJATH

Petë me djathë

Përbëresit Udhëzime Tepsia e rrumbullakët e thellë,lyhet me yndyrë,në të shtrohet një petë e cila spërkatet me yndyrë,me qumësht e pastaj mbulohet me petën tjetër. Dy petë të tëra lihen anash,kurse tjerat priten përgjysmë. Djathi,maza …

View Full