Menu

May 2014 - Recetat e Cekës

0-2 TAVOLINA nje faqe-10-2 TAVOLINA nje faqe-10-2 TAVOLINA nje faqe-1

Tavolina

Si duhet shtruar tavolina? Një tavolinë e shtruar pastër dhe bukur,ngritë disponimin dhe nxitë oreksin. Për drekë të zakonshme ose festive, mbi tavolinë vendoset mbulesa e bardhë ose me ngjyrë e pastër dhe hekurosur mirë. …

View Full  
PAÇË ME PETËPAÇË ME PETËPAÇË ME PETË

Paçë me petë bakllave

Përbëresit Udhëzime

View Full  
Corbe me fruta detiCorbe me fruta detiCorbe me fruta deti

Çorbë me fruta deti

Përbëresit Udhëzime

View Full  
10-musaka me patëllxhanë-3710-musaka me patëllxhanë-3710-musaka me patëllxhanë-37

Musaka me patëllxhanë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
FILETA PULE TË MBUSHURA ME SPINAQFILETA PULE TË MBUSHURA ME SPINAQFILETA PULE TË MBUSHURA ME SPINAQ

Fileta pule të mbushura me spinaq

Përbëresit Udhëzime

View Full  
13-ROLADË ME DREDHËZA-2013-ROLADË ME DREDHËZA-2013-ROLADË ME DREDHËZA-20

Roladë me dredhëza

Përbëresit Udhëzime

View Full  
ROLE MISHI E MBUSHURROLE MISHI E MBUSHURROLE MISHI E MBUSHUR

Role mishi e mbushur

Përbëresit Yçi Udhëzime

View Full  
Groshe pa mishGroshe pa mishGroshe pa mish

Groshë pa mish

Përbëresit Udhëzime

View Full  
02-sallatë verore-2102-sallatë verore-2102-sallatë verore-21

Sallatë e shijshme verore

Përbëresit Udhëzime

View Full  
BRUMI BAZË-PALËPETË ME ARRA TË BLUARABRUMI BAZË-PALËPETË ME ARRA TË BLUARABRUMI BAZË-PALËPETË ME ARRA TË BLUARA

Brumi bazë – Palëpetë me arra të bluara

Përbëresit Për mbushje Udhëzime

View Full