Menu

April 2014 - Page 2 of 2 - Recetat e Cekës

10-groshë me suxhuk-1010-groshë me suxhuk-1010-groshë me suxhuk-10

Groshë me suxhuk

Përbëresit Udhëzime

View Full  
01-gjizë me speca djegës-2701-gjizë me speca djegës-2701-gjizë me speca djegës-27

Gjizë me specall

Përbëresit Udhëzime

View Full  
02-sallatë me rrënjë perimesh -2402-sallatë me rrënjë perimesh -2402-sallatë me rrënjë perimesh -24

Sallatë me rrënjë perimesh

Përbëresit Udhëzime

View Full  
ROLE MISHI ME MUSTARDË DHE TRANGUJ TURSHIROLE MISHI ME MUSTARDË DHE TRANGUJ TURSHIROLE MISHI ME MUSTARDË DHE TRANGUJ TURSHI
03-supë me v.13)-05- vezë të ziera në supë-903-supë me v.13)-05- vezë të ziera në supë-903-supë me v.13)-05- vezë të ziera në supë-9

Supë me vezë të vluara

Përbëresit Udhëzime

View Full  
Keks TorteKeks TorteKeks Torte

Keks Tortë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
10-salcë me verë të bardhë-510-salcë me verë të bardhë-510-salcë me verë të bardhë-5

Salcë me verë të bardhë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
KAPAMA PESHKUKAPAMA PESHKUKAPAMA PESHKU

Kapama peshku

Përbëresit Udhëzime

View Full  
MOLLË TË MBËSHTJELLA ME BRUMËMOLLË TË MBËSHTJELLA ME BRUMËMOLLË TË MBËSHTJELLA ME BRUMË

Mollë të mbështjella me brumë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
MISH I BARDH_ PULE I MBUSHUR ME DJATHMISH I BARDH_ PULE I MBUSHUR ME DJATHMISH I BARDH_ PULE I MBUSHUR ME DJATH