Menu

February 2014 - Page 2 of 2 - Recetat e Cekës

SALLATË ME PURRINJËSALLATË ME PURRINJËSALLATË ME PURRINJË

Sallatë me purrinjë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PARAGJELLË ORIZI ME PERIME-ORAPARAGJELLË ORIZI ME PERIME-ORAPARAGJELLË ORIZI ME PERIME-ORA

Paragjellë orizi me perime – Ora

Përbëresit Udhëzime Kjo paragjellë, që mund ta zëvendësojë darkën,zbukurohet sipas shijes së amvises.Paragjella mund të përgatitet edhe në mungesë të ndonjërit nga artikujt e përmendur.Është atraktive sidomos nëse servohet kur edhe është ora e caktuar …

View Full  
SALLATË ME MISËRSALLATË ME MISËRSALLATË ME MISËR

Sallatë me misër

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PURE E KOMBINUARPURE E KOMBINUARPURE E KOMBINUAR

Pure e kombinuar

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PUNÇ ME VERË TË ZEZËPUNÇ ME VERË TË ZEZËPUNÇ ME VERË TË ZEZË

Punç me verë të zezë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
MISH QENGJI ME BAJAMEMISH QENGJI ME BAJAMEMISH QENGJI ME BAJAME

Mish qengji me bajame

Përbëresit Udhëzime

View Full  
USHTI QURKAUSHTI QURKAUSHTI QURKA
SALLATË ME DOMATE DHE TRANGUJSALLATË ME DOMATE DHE TRANGUJSALLATË ME DOMATE DHE TRANGUJ

Sallatë me domate dhe tranguj

Përbëresit Udhëzime Ose: perimet priten në rrathë,palosen në pjatë për sallatë dhe u hidhet kripë,uthullë dhe vaj ulliri.

View Full  
TAVË ME SPINAQTAVË ME SPINAQTAVË ME SPINAQ

Tavë me spinak

Përbëresit Udhëzime

View Full