Menu

December 2013 - Recetat e Cekës

BËRXOLLA VIÇI NË VERËBËRXOLLA VIÇI NË VERËBËRXOLLA VIÇI NË VERË

Bërxolla viçi në verë

Përbëresit Udhëzime

View Full  
PULË E MBUSHUR MR ORIZPULË E MBUSHUR MR ORIZPULË E MBUSHUR MR ORIZ

Pulë e mbushur me oriz

Përbëresit Udhëzime

View Full  
RAMSTEK I PJEKURRAMSTEK I PJEKURRAMSTEK I PJEKUR

Ramstek i pjekur

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SALMON ME SALCË DOMATESHSALMON ME SALCË DOMATESHSALMON ME SALCË DOMATESH

Salmon me salcë domatesh

Përbëresit Udhëzime

View Full  
SIMITË ME DJATHSIMITË ME DJATHSIMITË ME DJATH

Simitë me djath

Përbëresit Udhëzime

View Full  
POGAÇË ME SUXHUKPOGAÇË ME SUXHUKPOGAÇË ME SUXHUK

Pogaçe me suxhuk

Përbëresit Udhëzime

View Full  
POGAÇE ME PETËPOGAÇE ME PETËPOGAÇE ME PETË

Pogaçe me petë

Përbëresit Udhëzime Variant Roleja mund të pritet në trashësi prej 2 centimetrash dhe pjesët e prera të radhiten në tepsi të lyer me yndyrë në formë të ngritur. Pasi të vijnë 30 minuta, pogaçëzat lyhen …

View Full  
POGAÇË E SHPEJTËPOGAÇË E SHPEJTËPOGAÇË E SHPEJTË

Pogaçe e shpejtë

Përbëresit Udhëzime

View Full  

Poça

Përbëresit Udhëzime Margarina e zbutur tundet me vezë. Shtohen kripë,kos,miell aq sa të gatuhet një brumë i butë. Gjersa të pushojë pak brumi,djathi shtypet dhe përzihet me majdanoz të grirë hollë. Brumi ndahet në kuleç …

View Full  
PIZZAPIZZAPIZZA

Përgatitja e pizzave

Për përgatitje të suksesshme të brumit për pizza,me rëndësi është mielli dhe maja e freskët.Brumi bazë për pizzë,është brumi i bukës.Brumi duhet të ngjeshet mirë,të qëndrojë në vend të vakët, i mbuluar gjersa të dyfishojë …

View Full