Menu
  • Të Fundit
AJVAR ME SPECA DHE PATËLLXHANËAJVAR ME SPECA DHE PATËLLXHANËAJVAR ME SPECA DHE PATËLLXHANË

AJVAR ME SPECA DHE PATËLLXHANË

Përbëresit Udhëzime

View Full  
TURSHI E JASHTËZAKONSHMETURSHI E JASHTËZAKONSHMETURSHI E JASHTËZAKONSHME

TURSHI E JASHTËZAKONSHME

Përbëresit Për turshi preferohet kjo shëllir Udhëzime

View Full  
KEK-KURORË GRANITIKEK-KURORË GRANITIKEK-KURORË GRANITI

KEK-KURORË GRANITI

Përbëresit Udhëzime

View Full  
KATRORKA ME ARRA TË BLUARAKATRORKA ME ARRA TË BLUARAKATRORKA ME ARRA TË BLUARA

KATRORKA ME ARRA TË BLUARA

Përbëresit Për shërbet Udhëzime

View Full  
Bakllave klasikeBakllave klasikeBakllave klasike

Bakllavë klasike

Përbëresit Sherbeti Udhëzime Udhëzime: Sherbeti

View Full  
TORTË TUNELITORTË TUNELITORTË TUNELI

TORTË TUNELI

Përbëresit Patishpani i bardhë Patishpani i kaftë Filli i verdhë Filli i zi Glazura Udhëzime Udhëzime: Radhitja

View Full  
06-pitalka ramazani-3.06-pitalka ramazani-3.06-pitalka ramazani-3.

Pitalka Ramazani

Përbëresit Udhëzime

View Full  
Perpeq i zbuluarPerpeq i zbuluarPerpeq i zbuluar

Përpeq i zbuluar

Përbëresit Udhëzime

View Full  
ROLADË ME MiSH NË BRUMË TË FLETËZUARROLADË ME MiSH NË BRUMË TË FLETËZUARROLADË ME MiSH NË BRUMË TË FLETËZUAR
Cordon BluCordon BluCordon Blu

Cordon Bleu

Përbëresit Udhëzime

View Full